4 Eylül 2009

Sema Çelebi'ye Yumruk

Bodrum'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında Juri karakolluk oldu.

Jüri üyeleri arasında modacı Rıfat Özbek, şarkıcı Fatih Ürek, işadamı Mehmet Birgen, Atik Berberoğlu ve Sema Çelebi'nin yer aldığı güzellik yarışması sakin başladı.

Kelebek internet sitesinde yer alan habere göre;

Sema Çelebi ile Özcan adındaki arkadaşı arasında başlayan su şakasından pek hoşlanmayan, iş adamı Atik Berberoğlu'nun tepkisi nedeniyle olay karakolda bitti.

İkilinin sulu şakasından rahatsız olan Berberoğlu, birinci olan güzele tacını vermek için sahneye çıkan Sema Çelebi'nin arkasından yürüdü ve konuşmaya çalıştı, bu sırada ayağı takılıp yere düşen Berberoğlu'nun kaşı yarıldı. Açılan kaşına pansuman yapılan Berberoğlu, alkolün de etkisiyle Çelebi'ye küfür etmeye başladı. Öfkesi dinmeyen Berberoğlu, bununla da kalmayıp Sema Çelebi'ye yumruk attı. Aldığı yumruğun etkisi ile yere yığılan Sema Çelebi bağırarak mekânı terk etti. Gözü moraran Çelebi soluğu karakolda aldı.
Yav işte olay bu, ama neden TV'de düzenlenen yarışmalarda yapmıyorlar bunları, bizi bunları canlı canlı izleme zevkinden mahrum ediyorlar. Ey Türk halkı görün işte, kendi aralarında nasıl eğleniyorlar, size gelince bir kavgayı esirgiyorlar. Artık aynısını TV'de istiyoruz, seviyeyi bunun altında tutarsanız reyting yok size kardeşim. Hadi bakalım yeni sezondaki yarışmalarda kavga, döğüş, adam yaralamaca, taciz hepsini istiyoruz.

Tenis Öğreniyorum | Youtub Video | Tuba Büyüküstün


Hiç yorum yok: