5 Eylül 2009

Google Sevişme Aratmaları

Yav uzun zamandır blog istatistiklerime bakmıyodum, geçen bi bakıyım dedim, insanlar neleri okuyor, neleri merak ediyor, Google bacımıza neleri arattıryor, okuyucular arasındaki seviye ne? Baktım ve sonuçları görünce yıkıldım.

Yıkıldım diyom ama siz bakmayın işin şakası, benim blog okuyucularının seviye muhteşem. Muhtemelen ilk sırada Abazalar var, olum o ne lan arattıkları şeylere bakın ya.

* Victoria Beckham Sevişme
* Oya Aydoğan Sevişme
* C. Ronaldo'nun Sevgilisi
* Bir Bulut Olsamdaki Sevişme Sahnesi
* Blake Lively Sevişme Sahnesi
* Pelin Karahan Sevişme Sahneleri
* Pelin Batu Sevişme
* Ebru Şallı Sevişme Sahnesi
* Plates Frikik
* Beren Saat Sevişme
* Necla Nazır Sevişme Sahneleri

yukarıdakiler sadece bir kısmı, yani düşünün ne kadar abaza ve muhtemelen bir miktarda azgın hatun varsa benim blogda. Yav kardeşim bu işler için direkt porno siteler var niye kendinizi yoruyonuz. Adamlar bu işi biliyor, her türlü icraatın en ince detayı var oralarda, boşuna tırmalamayın yani. Klasik yerli dizilerdeki ve filmlerdeki o sahneler kesmez sizi. Hadi size bir ikide bu işin piri olmuş yeteneklei ablamızın ismini vereyim, (Gina Lynn, Eva angelina, Nicole Sheridan, Lanny Barbie, Krystal Steal) Google bacımızdan sorun o sizi bunlara ulaştırır. Azgın ablalar kusura bakmasın onlara isim tavsiye edemiyom, zatende edememem lazım değil mi? Yoksa bir garip kaçardı. Benden bu kadar kardeşim, coştuğunuzda veya kız arkadaşınız veya eşinizle yaramazlık yapmak istediğinizde buralara bakın, ama benden sölemesi gördüğünüz herşeyide denemeyin.

Sonuç, bulaşmayın oralara gelin benim bloga paşa paşa her şeyden haberdar olun. Akıllı olun ülen, Kadir abimiz hiç öle işlere tenzzül etmemiştir, sizde etmeyin.

Tenis Öğreniyorum | Youtub Video | Tuba Büyüküstün


Hiç yorum yok: