1 Eylül 2009

Avea Her Yöne Sınırsız mı?

Her Yöne Sınrısız Ama....
Türk insanı uzun süreden beri beklediği ucuza telefon görüşmesi yapma fırsatını ucundan kulağından yakaladı derken, bu işinde boku çıkmaya başladı.

Avea'nın her yöne sınırsız kampanyası ilk duyurulduğunda, sanki Türk Milleti olarak uzaya çıkmışız veya AİDS'in ve Kanser'in çaresini bulmuşuz gibi öle çocuksu bir sevinç kaplamıştıki içimi anlatamam. (Bana ne oluyosa) Günlerce bu haberin verdiği mutluluk duygusu içimi kaplamış, içimde bir yerlerde minik kelebekler pırpır etmişti. Sonradan öğrendimki o pırpır eden şey beynimmiş, beni uyarmaya çalışmış, akıllı ol olum bunlar yapmaz öle şey, vardır bi pisilik bunun altında, salma kendini kolla poponu demeye çalışıyomuş, ama işte yılların verdiği refleks, Türk Halkı olarak hemen gevşiyoz malak gibi, bende kendimi cin zannediyordum ama, şu anda malakların te en başında sancak elimde kalakaldım.

Kampanya'dan yararlanmak için tarifesini değiştirenler, yaklaşın hele bu anlatacaklarım sizi çok yakından ilgilendiriyor, yaklaşın yaklaşın. Bakın arkadaşalar Avea her yöne sınırsız tarifesine geçtiniz mi? Geçtiniz, güzel. Siz o sınırsız lafına pek fazla itibar etmeyin, o sınırsız lafı sizi baştan çıkartmak için orada. Hani ecnebi (yabancı) filmlerinde olur ya, sizi baştan çıkartmak için çok güzel, seksi, bir içim su, afet, adeta yemede yanında yat (sorunlumusunuz kardeşiiim, niye yanında yatıyoz, maç yaparız diyenler haklı, bencede, niye yanında yatalım) kısaca ilik gibi hatunlar yollanır ya, işte sınırsız lafı burada bu hatunlar oluyo. Bu hatunlara tav olursanız ki, ben hemen yavşayan tiplerdenim, hatun bir iki yoklama çektikten sonra beni çirkin emellerine alet edebilir çok rahat. (kendime hatırlatma yazarken çok çabuk tahrik olup fantazi moduna geçiyom tedbir alınacak) İşte sınırsız lafına kanar ve ayda 10.000 dakika'dan fazla konuşursanız Avea'dan size ilk uyarı geliyor, hop kardeşim biz sana o hatunu pestilini çıkart diye vermedik, akıllı kullan, elinden alırım sap gibi kalırsın. Uyarıyı iplemedin ve oynaşmaya devam ettin, pardon konuşmaya devam mı ettin, tak bi mesaj daha, aldım ulen elinden hatunu, haftada bir görecen, ayda bir öpecen fiyatıda diğerlerinin 2 misli, yani telefona uyarlarsak (yazıda iyice çorba oldu) dakikanı indirdim, fiyatını da artırdım, öle her numarayıda aramak yok, aradığın farklı numara sayısı 75'i geçerse kemiklerini kırarım, işine geliyorsa böle, yoksa sittir git diyor ya resmen, yani nah aldın mı diyo valla. Buradan çıkan sonuç, Avea sınırsız tarifesi ile yeterli müşteriyi çektim, bundan sonra gelmeyin sizi öperim diyor, (yav kendimle gurur duyuyom ne güzel anlattım) Türkcell bunların büyük abisi iyi öpti bizi derken, küçük kardeş pek hızlı çıktı yav, ayakta götürüyo resmen. O zaman tüketici olarak ne yapıcez, akıllı olucez, Avea'ya mesaj vericez, tüketiciyi üzersen, oda seni öper diyicez...

Yukarıdaki işin ayıktırma kısmıydı, şimdi gelelim gerçekten Avea'nın bizi düdüklediği kısma;

Aşağıdaki Bilgiler ensonhaber sitesinden derlenmiştir.
Avea 'Bireysel Faturalı HerYöne Özgürlük' adlı tarifesinde düzenlemeye gitti. Yeni düzenlemede eskiden 10 bin dakika olan görüşme süresi 3 bin dakikaya düşürülürken, görüşülecek kişi sayısı da 75 olarak belirtildi.

Ayrıca 27 Ağustos tarihinden itibaren abone olanlar Her Yöne Sınırsız tarifesinden 77 TL'ye yararlanacak. 27 Ağustos'tan önceki aboneler ise 67 TL ödeyecekler.

İşte Avea'nın web sitesinde yayınlanan duyuru:
 
Tarifenin aylık sabit ücreti 27 Ağustos 2009 tarihi itibariyle tarifeye kayıt olan aboneler için KDV ve ÖİV dahil 77 TL, 27 Ağustos 2009 tarihi öncesinde tarifeden yararlanan aboneler için KDV ve ÖİV dahil 67 TL'dir. Bu fiyat yurtiçi her yöne aramalar için geçerlidir. "Bireysel Faturalı HerYöne Özgürlük" tarifesi kapsamındaki kullanım, yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına, ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, görüntülü aramaları kapsamamaktadır. Bu aramalar ilgili arama ve/veya servis için belirlenen ve bu sitenin Servis Ücretleri kısmında yer alan fiyatlara göre ücretlendirilecektir.

3 BİN DAKİKAYI GEÇERSENİZ..
Avea tarafından belirlenen ve abonelere duyurulan makul kullanım esasları kapsamında ve bu esaslara ilişkin şartlara ek olarak, bir fatura döneminde ilgili hattan aranan farklı telefon numarası sayısının 75'i aşması ve aynı fatura döneminde tarifeye kayıtlı olarak kullanılan hat başına toplam yurt içi arama süresinin 3.000 dakikayı geçmesi halinde, yurt içi her yönü aramanın dakikasının KDV ve ÖTV dahil 0.12 TL üzerinden ücretlendirilir.
Türkcell ve Vodafone tarifeleri arasında çok daha ucuz olanlar var ve müşterilerini saf yerine koyup, her yöne sınırsız demiyorlar. Acaba Avea bize sittirin gidin başımdan diyorda bizmi anlayamıyoz yav.



Tenis Öğreniyorum | Youtub Video | Tuba Büyüküstün

Hiç yorum yok: