30 Ağustos 2009

Türk Telekom ve Sabit Ücret

Resim Anti Telekom Blogundan alınmıştır.

Türk Telekom ve Sabit Ücret Vurgunu

Türk Telekom yıllardır tekel olarak faaliyet gösterdiği telekominikasyon piyasasının, rekabete açılmasından sonra, tatlı karından bir miktar fedakarlık etmek zorunda kalınca, bunu yapmak yerine, işi yokuşa sürmeyi tercih etti. Sabit Ücret diye salak bir uygulama var. Yapacağı sabit alt yapı yatırımının ücretini benden alıyor ya. Birde bunun üstüne, utanmadan bana telefon bağlayacağı zaman bağlantı ücreti çakıyor, iyi niyetli, namuslu, utanmasını bilen, adil arkadaşlarımız, bunla yetiniyor mu? Hayır. ADSL bağlatmak için, zaten hattın bağlantısını, benden parasını alarak yapmış olmasına rağmen, seni bağlıyacam kardeşim uzat yanağını diyor, sevgi dolu bi öpücük daha alıyor, hayır öpsün sorun değilde, elleri rahat durmuyo hriflerin, insanın orasında burasında gezinoyor, ne arıyolar bilmiyom, ama, bigün uyanık haline denk gelirse elleyen, biraz sıkıntı yaşayabilir, oha bu ne lan, falan, deyip depresyona girer, mazallah. (reklama girdi ama olsun artık)

Görüşme ücretleri desen ateş pahası. Alt yapı zaten kurulmuş, bizim paralarımızla (Benim ödediğim vergilerle, benden alınan sabit ücretlerle ve her muhatap oluşumuzda hat bağlıycam, abone yapıcam diyerek, benden aldığı öpücüklerle ben ve benim gibi diğer saf vatandaşlar kurdu orayı zaten) ne maliyetinden bahsediyonuz. Salak yerine konmaktan bıkan millet, en sonunda bigün gelip sizi öpecek göreceksiniz o zaman.

Sabit hatlarda numara taşınabilirliğini ertelemek için atmadıkları takla kalmadı. Adamlar sürekli erteletiyor, nasıl oluyorsa! Onlarda mı öptürüyor ne! kehkehkeh. Allah sonumuzu hayır etsin, Telekom gibi firmaları da ıslah etsin ne diyelim.




Tenis Öğreniyorum | Youtub Video | Tuba Büyüküstün

Hiç yorum yok: