23 Ağustos 2009

Avatar Aralıkta Vizyonda

Avatar, Titanic"in Oscar ödüllü yönetmeni James Cameron'un Titanic'ten sonra çektiği ve Aralık ayında vizyon'a girmesi beklenen yeni filmi. Avatar vizyona girmeden bile en çok merak edilen film olmayı başardı.

Film 22. Yüzyılda, küçük bir gezegen olan Pandora'da geçiyor. Na'vi kabilesi olarak adlandırılan mavi tenli, dev hümanoidlerinle, insanlar tarafından "üretilen" hibrid insanların bulunduğu Pandora'ya gitmeye gönüllü olan felçli bir askerin hikayesini anlatıyor.

Şimdiden Oscar'a birkaç dalda aday olacağı iddia edilen, bir bilim-kurgu yapımı olan Avatar, kendi dünyasını mahvetme noktasına gelmiş insanları anlatan filmlerin en ilginci olarak nitelendiriliyor.

Avatar hakkındaki diğer bir iddia da, filmin teknik açıdan sinemaya yeni bir boyut getireceği. Avatar'da kullanılan üç boyutlu görüntü tekniği, siyah-beyazdan, renkli sinemaya geçmek kadar önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!



Hiç yorum yok: