2 Temmuz 2012

Aziz Yıldırım Serbest Kaldı Felaket Lobisi Mesaiye Başladı

Şike iddialarının ortaya atıldığı ilk günden beri felaket çığırtkanlığı yapanlar, önce UEFA'nın aldığı kararla, sonra da mahkemenin Aziz Yıldırım'ı serbest bırakma kararıyla şok oldular. 

Felaket çığırtkanlarının bu şaşkınlığı çok sürmedi ve yeniden felaket senaryoları yazmaya başladılar. Yok efendim bu karardan sonra UEFA canımıza okurmuş, yok şu ceza kapıdaymış, yok bu ceza kesinmiş, falan filan. Fanatik taraftarlık ve anlamsız bir kin duygusu ile nasıl oluyor da bu insanlar ülkelerine ve o ülkenin bir takımına bu kadar mesnetsiz yüklenip, adeta ceza alması için uğraşıyorlar.

İtalya örneğini verip duranlar neden İtalya'nın o süreç sonunda futbol açısından çöktüğünü, domine ettikleri avrupa futbolunda da artık daha etkisiz ve önemsiz bir ülke haline geldiklerini de yazmıyor, söylemiyor. Son yıllarda hangi italya takımı avrupa kupalarında şampiyonluk yaşadı, final veya yarı final oynadı.

Şike iddialarını ortaya attıklarında gazete ve tv ekranlarında duyurulan deliller nerede? Ellerinde sadece telefon dinlemeleri kaldı onlarında kanunsuz, yasaları esneterek yapılan dinlemeler olduğu iddia ediliyor.


1 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.