22 Temmuz 2009

Mahsun Kırmızıgül Beren Saat ve Gecenin Kanatları

Mahsun Kırmızıgül, Gecenin Kanatları'nın çekimlerine başlıyor. Bu son projesinde de yine ünlü ve popüler isimleri bir araya getiren Mahsun Kırmızıgül'ü bu projeye yönetmen olarak değil ama proje tasarımı ve senarist olarakkatkıda bulunacak.

Projede yer alacak isimlere gelince Beren Saat, Murat Ünalmış, Alper Kul, Yavuz Bingöl, Erkan Petekkaya, Teoman Kumbaracı, Ferit Kaya, Ali Barışık,Cezmi Baskın ve Arif Erkin. Proje ekibi çekime başlamadan önce okuma ve kostüm provası için bir araya geldi.

Mahsun Kırmızıgül Gecenin Kanatları 
11 Aralık 2009 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin çekimlerinin 4 - 5 hafta süreceği ve tüm çekimlerin İstanbul'da yapılacağı söyleniyor.

Ekip tarafından filmin senaryosu hakkında bilgi verilmezken, sadece çok büyük bir aşk hikayesi olduğu ve günümüzde artık bu tür aşk hikayelerinin kalmadığ söyleniyor.

Şimdi burada kendimi tutamayacağım ve Aşk Hikayesi ya, acaba bayan başrol oyuncusu, yine sanatını konuşturu mu? Bu filmde de diye sormadan duramayacağım. Malum son yılların modası ya RTÜK'ün aile izleyebilir logosu altında pompalıyorlar sanatı bize. Onlarda haklı sanat bu ne zaman geleceği belli mi olur? Hatta bir bakmışsınız oyuncular artık pişmiş, ustalaşmış yastık kullanmak ihtiyacı bile duymuyorlar.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Mahsun Kırmızıgül yönetmenlikte kendini kanıtladı. Beren Saat için ise bu kendini kanıtlama fırsatı, cesur sahnelerde oynamak, soyunmak, sevişmek v.b. şeyler bir süre şöhreti getirir sizi popüler yapar ama bu fırsatı kullanamaz iseniz çabuk unutulursunuz. Mutlaka sizden daha güzel ve daha cesur birlieri çıkar.

ayse dedi ki...

slm mahsun ben ayse italiadan seni cok seviyorum.cok yalisim sevdiyim insan beni istemiyor bana inanmiyor neden ona yalan soyledim onunla ilk konustumda kendimi bir italiyan kiz olarak tanitim buna mesburdum korktum alieim orenmesini istemedim onlarin ic beklemediyi seyler yabtim ama onun bilmesini istedim ne kadar cok sevdiyim,kim oldumu soyledim o ic sasmadi bana dediki arkadas olalim olmadim onu seviyorum beni unut dedi unutamiyorum mahsum ben onu hep bekliyecem aglamaktan bikmiyacam.mahsun benle konus lutfen ne olur cok yalisim olmak istiyorum onu kusune bakmak istemiyorum.tukiyede olmak istiyorum seni gormek istiyorum sana sarilmak inkansi seyler istiyorum turkiyeye gelemem nefret ediyorum bu hayata bana yardim et sende tek istediyim benle konus keske dayin bu samanlada gelseydi geldinde cok kucuktum dayin sevdidiyim insanin cusenlerini taniyor dayin cok bensiyor sana iyi bir insan.mahsun filimlerin cok guzel gunesi gurdum sanki gercek bir hayat gibi isledimde agladim,kaldiyim yerde cd satilmiyor bende heb sonda isliyorum cok sansisim eminim gecenin kanatlari yayne beyaz melek,gunesi gordum gibi guzeldir basarilar diliyorum sana ve butun oyunculara.beren saat i cok seviyorum birlikte olmanis isterim birbirinise yakisiyorsunus.seni cooooooooookkkkkkkkk seviyorum mahsun