14 Haziran 2009

Halit Ergenç Gizem Soysallı Ayrılığında Şok Gelişme



Yuh artık dedirtecek olayları çok kolay kabullenip, kanıkasmaya başladık. Bu herhalde Televizyon dünyasının farkında olmadan bilinç altımıza yerleştirdiği birşey. Halit Ergenç ile eski eşinin boşanmadan önce imzaladıkları protokolün kokusu ortaya çıkmaya başladı. Söylentilere göre Halit Ergen ile Gizem Soysallı boşanma olayı gerçekleşmeden önce 1,5 aylık bebeklerini kürtaj ile aldırdı. Halit Ergenç bu olayın basında duyulmasını istemediği içinde eski eşine protokol imzalattı. Takvim Gazetesinin haberi doğru ise eğer çok ses getirmesi gerekir. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Ne garip bir dünya değilmi, insanlar herşeyi hemen unutuyor, bunuda unuturlar, nasıl ki Tan Sağtürk - Bergüzar Korel ayrılığında yaşananlar ve Tan Sağtürk - Bergüzar Korel - Halit Ergenç aşk üçgeni hakkında söylenenler ve basına yansıyanlar hemen unutuldu, buda çok çabuk unutulur.

Garip ama gerçek bunlar eskiden yadırganır ve ayıplanırdı, şimdi ise normal ve doğal karşılanıyor, aşk bu gözü kör diyip, suçu aslında çok değerli ve çok masum yaşanması gereken bir duyguya atıyorlar. Benim bildiği bunun adı aşk değil, artık siz bir isim koyun bi zahmet.

Hiç yorum yok: