13 Haziran 2009

Ankara Tenis Dersleri



Ankara'da Tenis Dersi Alınabilecek Yerleri Tanıyalım

Atlı spor klübü
Burada sizlere Ankara'nın köklü klüplerinden Atlı spor Klübünden Bahsedeceğiz. Tenis dersi almak veya tenis oynamak için Ankara'da ilk akla gelen yerlerden bir tanesi Atlı Spor Klübüdür.

Ankara Atlı Spor Klübü, tenis severlere, uzun yıllardan beri, nezih bir ortamda, kaliteli bir hizmet vermektedir. Atlı Spor Kulübünde tenis'in dışında binicilik, ve kapalı spor salonunda yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler mevcut.

Tenise yeni başlayanlar veya kendilerini geliştirmek isteyenler İbrahim Hoca'nın eğitmenliği nezaretinde, başlangıç, orta, ileri seviye, bireysel veya gruplara özel tenis dersleri alabilecekleri gibi isterlerse düzenlenen çeşitli turnuva ve aktivitelere katılabilirler. Okulların tatile girdiği yaz döneminde açılan, Yaz Okulları ile çocuklarınıza tenis dersi aldırabilir ve yaz okullarında düzenlenen çeşitli aktiviteler ve eğitimlerle çocuklarınızın zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Sonuç olarak, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmek isteyenlere, Ankara Atlı Spor Kulübü kapalı ve açık kortlarıyla, spor salonuyla ve sosyal tesisleriyle çeşitli aktiviteler yapabilme ve güzel ve değişik bir gün geçirme imkanı sağlamakta.

e-mail :İbrahim Hoca
Tel :0(536)6502940

Hiç yorum yok: