7 Mayıs 2009

Serdar Ortaç'a Dayak



Yıllar önce katıldığı bir ödül töreninde, Ahmet Kaya'ya, protesto için çatal fırlatan Ortaç'a, bu eyleminden dolayı dayak atılmak istendiği iddia edilen olay, Kral TV Müzik ödülleri gecesinde meydana geldi..

MÜYAP (Müzik Yapımcılaı Meslek Birliği) ile 15. Kral Tv Müzik Ödülleri'nin dağıtıldığı geceye, ödülünü almak için, Lütfü Kırdar Kültür Merkezi'ne gelen Serdar Ortaç'ın yediği dayak damgasını vurdu. Ödülünü aldıktan sonra törenden ayrılmak için salondan çıkmadan önce, gittiği tuvalette saldırıya uğrayan Ortaç, soluğu karakolda aldı. Kimseyle husumeti olmadığı ve olaydan dolayı üzgün olduğunu söyleyen Ortaç, saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra, karakolun arka kapısından basın mensuplarına görünmeden ayrıldı.

Küfür ederek salondan ayrıldığı söylenen saldırganı ise, bir televizyon kanalına ait kameralar görüntüledi. Serdar Ortaç'ın suç duyurusunda bulunmak için gittiği karakolun önünde bekleyen basın mensuplarına, bir açıklama yapan Serdar Ortaç'ın menajeri, "Serdar ödüllerini aldıktan sonra tuvalete gitmiş. O sırada bir grubu tartışırken görmüş. 'Yapmayın arkadaşlar' diyerek olaya müdahale eden Serdar'ı tartışan gruptaki bir kişi iterek 'Sen karışma lan' demiş. Kesinlikle hiçbir şekilde darp yoktur. Bu yaşananlar çok çirkindir. Serdar 3 ödül aldı. Bu en mutlu gecesi bu olay sayesinde rezil oldu" diye açıklama yaptı.
Ancak dayakla ilgili ortaya atılan iddiaya göre, kokteyl sırasında bir davetli 'Ahmet Kaya'ya çatal atan kişi değil mi bu? Niye buralarda geziyor? Ben bunu döveceğim" dedi ve bu olaydan sonra Serdar Ortaç tuvalette dayak yedi.

Hiç yorum yok: