23 Mayıs 2009

Norveç'in Eurovision Şarkısı (Alexander Rybek)


Norveç'in birinciliği kazandığı Fairytale parçası:

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizim parçamızı yarışmaya katılmadan önce o kadar çok dinledikki şarkı yarışma günü geldiğinde çoktan tüketilmişti eskimişti bile.

Adsız dedi ki...

bencede

Adsız dedi ki...

Katılıyorum, tamam düm tek tek güzel ama fairytale hakkıyla kazandı, önceki yıllardaki gibi kayırma, kıyak geçme en azından Norveç için yoktu. Kazanmak haklarıydı yani. Norveç'in parçasının bu kadar güzel olduğunu eurovision gecesi tekrar dinleyince farkettim, ama bizim parça ölemi, sabah akşam, reklam, konser, turne diye gözümüze soktular, derken şarkı bitti gitti.

Adsız dedi ki...

bencede size katılıyorum.şarkı çok fazla dinlenince böyle oldu

Adsız dedi ki...

novreçin şarkısı harika . birincilik onların hakkıydı ve onlar 1. oldu . bizim parçada iyiydi ama dinlemekten bıktı insanlar. novreçin şarkısını sçleyen oğlanın seside kadife gibiydi.

Adsız dedi ki...

heello
turkey my name is elif

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence bu şarkıyı kazanmayı hak eden norveç sahneye ilk girişinden tutun sonuna kadar çok güzeldi ayrıca hadiseyide tebrik ediyorum çünkü ayakta kalmak için iğine yiyormuş o gün ayakta kalmak için iğne aldı ama birinci sonuna dek norveç sonuçta bizim yerimizin kazanması için hadiseyi seçemeyiz daha bir sürü aday vardı onlar şarkının güzelliği için girdilr ve en güzlide norweç alexander rybekdi