11 Mayıs 2009

Angelina Jolie Hakkında Korkunç İddialar

Hollywood'un acımasız dünyasında, yıldızlar hakkında çıkan iddialar bu kez Angelina Jolie ve onun çevresi hakkında ortaya atıldı. Bu iddiayı duyunca inanamayacak ve hadi canım diyeceksiniz.

Söz konusu iddialar, Hollywood'un en gözde kadın yıldızı, Angelina Jolie'nin eski koruması Mickey Brett'in, yakında piyasaya çıkacak olan kitabında yer alacakmış. Brett'in kitabında da yer alanacağı öne sürülen iddiaya göre Jolie, geçmişte annesi Marcheline Bertrand'ın sevgilisiyle birlikte oldu.

Kitapta anlatıldığı iddia edilen olaya göre Bertrand, sevgilisiyle sert bir tartışma yaşadı. Aynı gün, Angelina Jolie de annesinin sevgilisiyle ateşli saatler geçirdi. Jolie'nin annesi Marcheline Bertrand, 2007 yılında kanser nedeniyle yaşama veda etmişti.

Eski koruma Brett'in kitabına koyduğu iddialar bu kadarla da bitmiyor. Eski korumanın ifadelerine göre Jolie, sevgilisi ünlü aktör Brad Pitt'i bir kadın rock yıldızıyla da aldattı. Brett kitabında Brad Pitt-Angelian Jolie ilişkisinin, ünlü aktör henüz Jennifer Aniston ile evliyken başladığını da iddia ediyormuş.
Angelina JolieAngelina Jolie
Angelina JolieAngelina Jolie
Angelina JolieAngelina Jolie

1 yorum:

Goblin dedi ki...

Şöhret, para ve güzellik mutluluğu garanti etmiyor. Dünyanın gözü onların üstünde ama en azından bir tanesi şu anda çok mutsuz.