22 Eylül 2008

Yılın aşkında Sürpriz Son


Evlenecekleri beklenen Bergüzar Korel - Tan Sağtürk çifti ayrıldı.

Tan Sağtürk'ün "İki gün önce aramızda çok istisnai bir durum gelişti ve ayrıldık. Ama sorunun ne olduğunu asla açıklamayacağım" diye bir açıklama yaptığı söyleniyor.

Bu ayın başında Tan Sağtürk Kelebek'e verdiği röportajda Bergüzar Korel'le 2009'a evli olarak girmeyi planladıklarını açıklamıştı. Ani ayrılığın ardından magazin basınında Tan Sağtürk'ün geçtiğimiz haftalarda Fatoş Kabasakal ile birlikte görüntülenmesinin yattığı söylenmişti. Ayrılığın Fatoş Kabasakal'la ilgisinin olmadığını söyleyen Tan Sağtürk, şu açıklamayı yaptı: "Bergüzar'la ayrıldığımız doğru. Ama bu ayrılık benden kaynaklanan bir ayrılık değildir. Çünkü geçtiğimiz günlerde 'Fatoş Kabasakal ile sabaha kadar eğlendi' diye bir haber çıktı. Ayrılığın bununla bir ilgisi yok. Fatoş ile sadece dizi setinin yemeğine gitmiştik, o kadar. Ayrılığımızn sebebi bu değil.

Bergüzar ile ilişkimizin bitmesinin sebebi "iki gün önce aramızda çok istisnai bir durum gelişmiştir" ama ne olduğunu asla açıklamayacağım. Ben iki yıl süren bu ilşki içinde hep sağlam ve dik durmaya çalıştım. Zaten Bergüzar'ın da bana söylediği 'Sen her zaman mükemmeldin Tan' cümlesidir. Hem ona hem de kendime mutluluklar dilerim. Biz karşılıklı konuşarak saygı çerçevesini aşmadan ilişkimizi noktaladık." dedi.

Ayrılık haberinin duyulmasından sonra gelen haberlere göre Bergüzar Korel yalnız başına tatildeyken tanıştığı sörf hocasıyla (Mustafa Hoca) fazla yakınlaşmıştı ve buda ilşkinin sonunu getirmişti. Hatırlanacağı gibi Bergüzar Korel yalnız başına İzmir Çeşme'de tatil yaparken Tan Sağtürk İstanbulda kalmıştı ve sorulara "sevgililerde ayrı tatil yapabilir" demişti.

Bergüzar Korel,ayrılık kararından sonra Tan Sağtürk'le birlikte yaşadığı evden ayrıldı.

Hiç yorum yok: