9 Eylül 2008

Beren Saat ile Bülent İnal Ayrıldı


Günaydın da yer alan bir habere göre, Oktay Kaynarca'nın Beren Saat'le ilgili açıklamaları bardağı taşıran son damla oldu.
Bülent İnal ve Beren Saat kıskançlık yüzünden ayrıldı.
SÜREKLİ KAVGA EDİYORLARDI
Herkesin evleneceklerine kesin gözüyle baktığı Beren Saat ve Bülent İnal çiftinden, ayrılık haberi geldi. İki genç oyuncunun aşkı, kıskançlığa yenildi. Yaklaşık 1 yıldır gözlerden uzak bir aşk yaşayan Bülent İnal ve Beren Saat, iddialara göre sık sık kavga ediyordu. Dizi çekimleri yüzünden uzun ayrılıklar yaşayan çiftin arasında kıskançlık krizleri de yaşanıyordu. Ünlü çiftin son kavga sebebi ise Oktay Kaynarca oldu. 'BEREN'İ ÇOK BEĞENİYORUM' Bir ankette Beren Saat ile yakıştırılan Kaynarca, güzel oyuncuyu çok beğendiğini söylemişti. Hatta daha da ileri giderek bir projede Saat ile birlikte rol almak istediğini de belirtmişti. Bu açıklamalar İnal ve Saat arasında bardağı taşıran son damla oldu. Dedikodulara göre; Kaynarca'nın açıklamalarına sinirlenen İnal, sevgilisiyle yeni bir kavgaya tutuştu. Hiçbir şeyden haberi olmayan Saat ise son çareyi ayrılmakta buldu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bençe çok iyi olmuş bülent inal tugbayla çok yakışıyorlar beren saate bülen inalı hak etmıyor beren en çok çansel elçinle yakışıyor bi ara onlada aşk söylentisi çıkmişti ama inşl bülent tugba büyüküstünle yenıden birlıkte olur onlar birbirıne çok yakışıyor

Unknown dedi ki...

ben beren saati kıvanç tatlıtuğ ile yakıştırıorm

sonixax dedi ki...

beren kıvanç süper olur valla