7 Ağustos 2020

Melisa Şenolsun Tuba Büyüküstünün Eski Aşkıyla mı Birlikte

Magazin Gündemine Bomba Gibi Düşen Son Dakika Aşk İddiası. Melisa Şenolsun, Tuba Büyüküstün'ün Eski Aşkıyla mı Birlikte? 

Güzel oyuncu Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in samimi fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

Melisa Şenolsun ile Tuba Büyüküstün'ün eski aşkı arasında aşk iddiası. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun ile İşletmeci Umut Evirgen'in samimi fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin gündemine düşen son dakika aşk iddiası herkesi şaşırttı. Tuba Büyüküstün ile yaşadığı birliktelikle tanınan iş adamı Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün'den ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yelken açmış gibi görünüyor. Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in samimi fotoğrafları ile ortaya atılan aşk iddiası oldukça ses getirdi. 23 yaşındaki Melisa Şenolsun ile Tuba Büyüküstün'ün eski aşkı Umut Evirgen'in tatilde birlikte çekilmiş fotoğrafları, Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in aşk yaşadıkları şeklinde yorumlandı. 

İşte Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen hakkında aşk iddialarının fitilini ateşleyen o fotoğraflar.

melisa_şenolsun_umut_evirgen

melisa_şenolsun_umut_evirgen


Gossippasta kullanıcısı tarafından yayınlanan Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in samimi fotoğrafları ile duyurulan aşk iddiası oldukça ses getirdi.

23 yaşındaki Melisa Şenolsun ile Tuba Büyüküstün'ün eski aşkı Umut Evirgen'in tatilde birlikte çekilmiş fotoğrafları Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen'in aşk yaşadıkları şeklinde yorumlandı.

Melisa Şenolsun ile Umut Evirgen hakkında aşk iddialarının fitilini ateşleyenlerden biri de Umut Evirgen'in Melisa Şenolsun'un paylaşımına yorum yapması oldu...

Atiye'deki performansıyla beğeni toplayan Melisa Şenolsun'un bu aşk iddialarına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Hiç yorum yok: