21 Şubat 2019

Acun Ilıcalı Itır Esen Melike Taner Aşk Üçgeninde Neler Oluyor

Acun Ilıcalı Itır Esen Melike Taner Aşk Üçgeninde Neler Oluyor? Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı ile olaylı bir boşanma yaşayan ve ardından ismi Itır Esen ile anılan Acun Ilıcalı, Melike Taner ile Birlikte mi?

ıtır esen miss turkey 2017 Türkiye güzeli
ITIR ESEN
Ünlü televiyoncu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, 7 yıl ilişki yaşadığı ve 2017 yılında evlendiği Şeyma Subaşı'dan 14 ayın sonunda sürpriz bir kararla boşanmıştı.

Boşanmanın hemen ardından Şeyma Subaşı'nın  İtalyan DJ Guido Senia ile birlikte olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı'nın DJ Guido Senia ile ilişkisi ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı'nın Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ancak, 15 Temmuz şehitleri hakkında attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen ile birlikte olduğu haberleri gelmişti. Acun Ilıcalı ile Itır Esen birlikteliği daha yeni gündeme düşmüşken, magazin dünyası yeni bir aşk iddiası ile sarsıldı. 

Acun Ilıcalı 2015 Miss Turkey güzeli Melike Taner ile aşk yaşıyordu. Bu iddianın gündeme düştüğü günlerde Itır Esen bir cafede ağlarken görüntülendi.

Acun Ilıcalı ile Melike Taner arasında aşk iddiaları gündeme düşmüşken, Melike Taner'in Dominik'ten yaptığı paylaşımlarda bu iddiaları doğrular nitelikte.

melikyaner-miss-turkey-2015-Türkiye-güzeli
MELİKE TANER
Melike Taner Instagram hesabındaki profil fotoğrafını Ilıcalı'nın jetine binerken çekilmiş bir fotoğrafıyla değiştirdi. Melike Taner, Dominik'ten de bolca fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

Hiç yorum yok: