16 Ocak 2013

Fenerbahçe Durdurulamıyor

 Grupta daha önce oynadığı iki maçınıda kazanan Fenerbahçe, ile grupta 3 puanı bulunan Bursaspor arasında oynanan karşılaşmadan zaferle ayrılan taraf Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe daha maçın 10. dakikasında Gökhan Gönül'ün golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun temposu düşerken, 36. dakikada Fenerbahçe net bir pozisyondan yararlanamadı. Mehmet'in ara pasıyla hareketlenen Krasic, kaleci Carson ile karşı karşıya kaldı. Krasic'in sert vuruşunda top, üstten auta gitti ve devreyi ev sahibi önde tamamladı.

fenerbace-kupada-super

İkinci devreye ev sahibi Bursaspor hızlı başladı. Yeşil-beyazlı takım, Kuyt ve Selçuk'un hücuma çıkılarda yaptığı pas hatalarını iyi değerlendirdi ve oyuna ağırlığını koymaya başladı. Ev sahibi takımın golü 59. dakika Pinto'dan geldi. Golden sonra da rakip kalede etkili olan Bursaspor'un baskısında Gökhan Gönül ile Mert arasında yaşanan anlaşmazlıkta ev sahibi öne geçti.

Fenerbahçe yenik duruma düştükten sonra oyuna giren Baroni ve Musa Sow ile canlandı. Baroni Sow iklisinin berberlik glünün hemen ardından yine aynı ikli galibiyeti getiren golüde yapan isimler oldu.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Fenerbahçe mücadeleyi 3-2 kazanıp grupta üçte üç yaptı. Bursaspor ise üç puanda kaldı.

Hiç yorum yok: