11 Ekim 2009

Fatih Terim Gidiyor

Fatih Hoca Konuştu


Fatih Hoca Belçika maçından sonra yaptığı toplantıda, suçluyu tanımladı. Suçlu kendisi hariç Türk Futbolunu yönetenler, furbolcular, medya, seyirciler kısaca kendisi hariç herkes.

Yukarıda Fatih Hoca'nın konuşmadan, çıkardığımız sonucu yazdık, eğer Fatih Hoca başından beri böyle düşünüyor idiyse, neden, en başında görevi kabul etti, hadi kabul etti neden bunları farkettiği anda görevi bırakmadı. Kendisinin nasıl görve geldiğini bir hatırlayın bakalım, Ersun Yanal'ın başında olduğu Milli Takım, yanılmıyorsam grupta ikinci idi ve Türk Futubolu'nun, Fatih Hoca'yı başa getirenleri, yani bugün Fatih Hoca'nın eleştirdiği insanlar (Fatih Hoca'nın tabiri ile başarısızlığımızın sorumlusu olanlar) Ersun Yanal'ı başarısız buluyordu ve Ersun Hoca'yı haketmediği bir şekilde Milli Takım'ın başından uzaklaştırdılar. Aynı takımla deva eden Fatih Hoca bizi gruptan lider olarak değil play off maçı onayarak çıkardı, Ersun Hoca görevde kalsaydı dahamı kötü olurdu? Bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. Avrupa Şampiyonası tam bir rezaletti, harala gürele bir futbol, ne oynuyoruz, taktik, teknik, kadro hiçbişey yok ortada suçlanan futbolcular'ın gayreti ve şans ile birşeyler yaptık paye'yi bazıları kaptı. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum, biz yinede kendisine teşekkür ediyoruz. Geri kalan hayatında başarılar diliyoruz. Teşekkürler.

Milli Takım için'de bir futbolsever olarak kendi fikrimi beyan etme hakkımolduğunu düşünerek artık Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş üçlemesinin dışında hatta kaliteli bir yabancı hoca ile çalışılmasını istiyorum. Ben Milli Takım olarak ve kulüp takımları olarak atılım yapmamızı Piontek ve Derwall gibi kaliteli iki hocaya bağlıyorum, yetkililer bu isteklere lütfen kulak versin.






1 yorum:

Adsız dedi ki...

Fatih Hoca istifa etmekte gecikti bile. Bu sonuçları yabancı bir hoca ile alsaydık, Bosna maçından sonra hoca'ya bavulunu toplatırdı bizim basınımız. Sonuç ortada grup en kolay gruplardan birisiydi, belkide birincisi, durumumuz da ortada, üçüncüyüz. Olmadık puanlar kaybettik, hadi olabilir deyip bunuda geçtik, oynadığımız bir futbol yok, taktik yok, teknik yok, kadromuz belli değil. Saymakla bitmeyecek garabetler dolu. Kabul etmek lazım Fatih Hoca'yı biz büyüttük, Piontek'in hazırından sonra ne italya'da birşey yapabilmiştir, nede Galatasaray'daki ikinci macerasında birşey yapabilmiştir. Milli Takım ise üstüne tüğ dikti, iyiki gidiyor yoksa kafamızda saç kalmayacaktı.