18 Temmuz 2009

Bergüzar Hamile

Bergüzar Korel Hamilemi

Bergüzar Korel
Geçenlerde ekranlara veda eden "Binbir Gece" dizisi'nin başrol oyuncularından Bergüzar Korel, aynı dizideki rol arkadaşı Halit Ergenç'le önceleri inkâr ettiği aşkını daha sonra Tan Sağtürk'ten ayrılınca kabul etmişti.

Bergüzar Korel - Halit Ergenç çifti, şimdilerde ise ilişkilerini resmileştirmek için, 7 Ağustos’ta Les Ottomans Otel’de nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Bütün bunlar olurken bomba gibi bir iddia daha ortaya atıldı, Bergüzar Korel'in iki aylık hamile olduğu söyleniyor. Hatta son günlerde düğün hazırlıkları için koşuşturan ve gelinliğini modacı Hakan Yıldırım’a hazırlatan Bergüzar Korel’in sırf bu sebeten dolayı kendisine gelen çok sayıda dizi ve film teklifini de kabul etmediği söyleniyor.

Bergüzar Korel'in hamileliği nedeniyle kabul etmediği projelerden biri de Türkan Şoray ile Kadir İnanır’ın başrolünü oynadığı "Dila Hanım" filminin Pastel Yapım tarafından uyarlanan dizi versiyonu. Medyada yer alan haberlere göre, düğün sonrasında Cansu Dere ile Tim’s Production’ın yeni filminde başrol'ü paylaşacak olan Halit Ergenç’in, Bergüzar Korel'in hamileliği döneminde hiçbir projede yer almasını istemediği için Bergüzar Korel'in gelen tekliflere hayır dediği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok: