28 Kasım 2008

Osman Koçarslanlı'ya Şok

Hakan Yılmaz'a (Avrupa Yakasındaki rolüyle Osman Koçarslanlı) boşanmak için dava açtığı 12 yıllık eşi Bengü hanımadan şok, Bengü hanım avukatı aracılığıyla Hakan Yılmaz'ın mallarına tedbir koydurdu.

"Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle ünlenen Hakan Yılmaz'ın boşanmaya hazırlandığı 12 yıllık eşi Bengü Yılmaz'ın avukatı Dilek Şahbaz, Hakan Yılmaz'ın mallarına tedbir koydurduğunu açıkladı.

Müvekkilinin aldatıldığını iddia eden Şahbaz, "Aldatmada adı geçen Elif Öngön adlı hanım, daha önce de gazetelere haber olmuş biri. 5 Şubat'ta duruşmamız var. Burada kusurlu taraf evi terk edip giden Hakan Yılmaz. Davayı zaten onlar açtı. Biz de bu dava üzerine karşı dava açtık. Dava devam ediyor. Banka hesapları ve tüm mallarına tedbir koydurduk, gayrimenkulleri üçüncü şahıslara satamaz. Bengü Hanım oldukça zor günler geçiriyor. Olayın basına yansımasından sonra eşi tarafından baskı altına alındığını zannediyorum. Bengü Hanım özellikle eşinin iş yoğunluğu nedeniyle değil, başka kadınlar yüzünden kendisine ve çocuğuna

Hiç yorum yok: