3 Ekim 2008

Avrupa Kupaları ve Takımlarımız

Fenerbahçe:
Şampiyonlar Liginde 2 maç yapan temsilcimiz Porto karşısında 3 - 1 yenildiği maçın ilk 25 dakikasından sonra neredeyse maça hakim oynamasına rağmen sakatlıklar ve kadro yetersizşiği neticesinde sonuca gidemedi. Kendi evinde Dinamo Kiev ile yaptığı maç ile kadro sıkıntısı dahada netleşti. Çünkü pozisyon bulmasına rağmen sonuca gidemedi. Tek forvet sıkıntı yarattı, orta saha forvete yeterli desteği veremedi, kanat oyuncularının ise içeri kat edememesi ceza alanı içinde etkinliği düşürdü. Zaten ligde de sıkıntı yaşayan ve sakatlıklar nedeni ile kadro oluşturmakta zorlanan Fenerbahçe şampiyonlar liginde elinden geleni yapmaya çalışacak ama sakatların geri dönme ve takıma adapte olma süreci burada kilit olacak.

Beşiktaş:
Yorum yapmaya gerek yok, UEFA'da aldıkları sonuç hem takım için hem de ülke için şok oldu. Maç başlı başına bir yorum, ayrıca birşeyler eklemeye gerek yok.

Galatasaray:
Aldıkları sonuçlara bakarak Galatasaray için birşey söyleyebilmek çok zor. Bellinzonda'da 2 maçta 4 gol yemiş olmaları en büyük soru işareti. Avrupa'nın daha güçlü ve deneyimli takımları bu tür hataları affetmeyecdeği ve çok ağır cezalandırabileceği kesin. Galatasaray daha dikkatli olmalı, bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok: