30 Eylül 2008

Fenerbahçe - D.Kiev

Fenerbahçe
Üst üste kötü sonuçlar sonrasında krize giren Sarı-Lacivertliler, 21.45'te Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. sınavına çıkacak... Alınacak 3 puan, Fener için yeni bir başlangıç, yenilgi ise Aragones için 'son' anlamına gelecek.

Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Thomas Einwaller yönetecek. Zorlu mücadeleyi Star TV naklen yayınlayacak.

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci randevusuna bugün çıkıyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk edecek olan F.Bahçe, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet hedefliyor.

Dört eksik var

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Semih, Deivid, Josico ve Vederson ile ismi UEFA'ya bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Uzun süredir sahalardan uzak olan Tümer'in ise Kiev önünde görev yapması bekleniyor. Ukrayna ekibinde ise sakatlığı bulunan Ayila Yussuf ve Artem Milevskiy yok. G Grubu'nun diğer maçında ise, Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Porto, saat 21.45'te İngiliz devi Arsenal ile Londra'da mücadele edecek.

İşte muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: V. Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, R. Carlos, Selçuk, Emre (Tümer), Kazım, Uğur, Alex, Güiza


Dinamo Kiev: Bogush, Betao, Mikhalık, Diakhate, Nesmachniy, Asatiani, Shatskıkh, Vukojevıc , Ninkovic, Eremenko, Bangoura
30.09.2008 Sabah

Hiç yorum yok: