11 Eylül 2008

Çürük Raporu, Çürük mü Çıkacak?

Eminağaoğlu çürük raporu için ilginç girişimlere başlamış.
Aktifhaber.com`un haberine göre, YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu`nun çürük raporunda pek çok tahrifat olduğu belgeleriyle ortaya çıkmış ve gazetelerde yayınlanmıştı.

Şimdilerde ise yeni bir girişim peşinde olduğu iddia ediliyormuş. Ömer Faruk Eminağaoğlu, askerlik sorununu çözme yolunda yeni bir çürük raporu için harekete geçmiş. Bu iş için devreye giren isim ise yabancı değil aileden birisi, Eminağaoğlu`nun eşi Serpil hanım öncülüğünde temaslar başlamış. Haberlere göre Ömer Faruk Eminağaoğlu`nun eşi Serpil Eminağaoğlu, Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşavirliği`nde çalışıyor.

Serpil Eminağaoğlu, yanına eşi Ömer Faruk Eminağoğlu`nu da alarak aynı zamanda bağlı bulunduğu birimin de komutanı olan Genelkurmay Adli Müşaviri Hakim Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu ile üçlü bir zirve gerçekleştirmiş, bu zirvede nelerin konuşulduğu bilinmemekle birlikte, Faru Eminağaoğlu'nun durmununda konuşulmuş olması ihtimali var.

DİĞER KARDEŞ DE ŞAİBELİ ÇÜRÜK İDDİASI

Bu arada Serpil Eminağaoğlu`nun çevresine, Ömer Faruk Eminaağaoğlu`nun kardeşi Emin Yaşar Eminağaoğlu`nun da çürük raporu aldığını bunun ortaya çıkması halinde büyük sıkıntı yaşayacaklarını söylediği öğrenildi.

Eh artık medyaya çıkıp hamaset nutukları atan, vatanı en çok ben seviyorum diye bağıranlara değil, bunu hareketleri ile gösterenlere (cephede, işinde,günlük hayatında v.b.) inanmamız gerektiğini Türk halkı anlar umarım. Kimse statüsünden, görevinden, bağlı olduğu kurumdan, geçmişinden, ailesinden, kökeninden v.b. dolayı, doğal olarak, vatanseverde olmaz vatan hainide.

Bekleyelim bakalım bu çürük raporu sağlam mı, yoksa çürük mü? Tabii rapor çürükse ve şimdi bu ortaya çıkınca acil başka hastalıklardan dolayı askere elverişli değil raporu alınırsa, ne olacak. Aslında sağlam olan ve o deönemde askerliğe elverişli olan birisi askerlik görevini yapmamış olacak. Kısa özeti benim için budur. Bu ve diğer iddialar inşallah titizlikle incelenir ve doğru ne ise o yapılır.

Haberin tamamı için tıklayın...

Hiç yorum yok: