23 Ağustos 2008

Erkekler'e Göbekleri İçin Müjdeli Haber

Erkeklerin en büyük sorunlarından birisi yaşla birlikte gelen göbeklenmedir. Gazetelerin sağlık ve magazin köşelerinde, hemen hemen, her gün yayınlanan, süper zayıflatma formülleri, mucize yöntemler ve mucize ilaçlar, genelde bir işe yaramazlar. Peki zayıflamak için neler yapmalıyız. Bu mucize ilaç ve formüller tek başlarına bir işe yaramıyorsa?

Yapılması gereken şeylerin başında beslenme alışkanlığımızı gözden geçirmek ve bu konuda mümkünse bir uzmandan yardım almak geliyor. Bu aşamadan sonrası ise tamamen bize bağlı. Sadece beslenme alışkanlığını değiştirmek, bizim kilo verip eski Yunan heykellerindeki gibi görünmemiz için yeterli değil, aynı zamanda hareketli bir yaşam tarzına geçmemiz de gerekli.

Sağlık sorunlarınız yoksa, günlük bir egzersiz programı belirleyebilir ve haftanın en az üç günü bu programı uygulayabilirsiniz, neticede aldığınız kaloriden biraz fazlasını yakamaz iseniz, orta katta bulunan yuvarlak çıkıntınız hızla büyümeye devam edecektir. Ayrıca göbek bölgesini eritmeye yönelik egzersizleri de programınıza ekleyerek, vücudunzu ideal durumuna getirme işini biraz daha hızlandırabilirsiniz.

Bir kız arkadaş bulmakta sizi bu konuda teşvik edebilir :). Neticede biz erkeklerin en büyük motivasyonu değiller mi?

Sağlıklı ve formda günler geçirmeniz dileğiyle, şimdilik yazıma son veriyorum, ileride size bu konuda öğrendiğim ve işe yaradığına inandığım ufak ipuçları vermeye devam edeceğim.

Hiç yorum yok: