5 Ekim 2012

Borussia Mönchengladbach 2 - Fenerbahçe 4

Sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe, kendisi için bu sereci en az zararla atlatabilmek bakımından çok önemli bir maç olan Borussia Mönchengladbach maçını iyi bir oyunla ve 4 gol atarak kazandı ve moral buldu.

fenerbahce-monchengladbach-maci

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe ilk yarıda rakibine üstünlüğünü oyun olarakta skor olarakta kabul ettirdi. Rakibin De Jong'un golüyle öne geçmesine rağmen, Fenerbahçe oyundan kpmadı ve Baroninin frikik goluyle beraberliği yakaladı ve Meireless'in müthiş çıkardığı vuruşla gelen 2. gollede öne geçti.

İkinci yarının başlarında bocalayan, geriye yaslanıp bekleyen ve çok top kaybeden Fenerbahçe, kısa bir süre için pas yapmayı hatırlayınca, Kuyt'ın müthiş golü geldi. Tam maçı kopardık derken gereksiz bir top kaybı ile rakip 2. golünü bulup umutlandı. Fenerbahçe rakibi beklemeyi bırakıp kendi oyununa dönünce tekrar kontrolü ele aldı ve Baroni kendisinin ikinci takımınında 4. golüne imza attı ve Fenerbahçe sahadan 4-2'lik skorla ve 3 puanla yarılan taraf oldu.

Yazının sonunda Bekir için birkaç cümle yazmak istiyorum, çok rahat pozisyonlarda panik yapıp topu ayağına dolaştırıyor, üzerinde baskı yokken topu uzun oynayıp rakibe avantaj sağlıyor, lütfen birileri artık bu hataları kendisine söylesin. Bu hatalarını düzeltirse 10 numara olacak.

Hiç yorum yok: